¡Novedad!

logo%20Club%20natació CNM
Ver
club%20natacio%20manacor

Neix el Club Natació Manacor

El Club Natació Manacor neix amb molta il·lusió per a cobrir des de un punt de vista esportiu, un buit en l’àmbit de les activitats aquàtiques i més concretament en la natació competitiva a Manacor.

L’objectiu és el de formar una estructura sòlida on totes les categories d’esportistes tinguin la seva representació, des de els grups d’iniciació fins a grups específics d’entrenament per a nedadors de Màsters, d’aigües obertes i grups de triatletes. Un altre objectiu és que a Manacor i comarca també es fomenti la competició de la natació i on tots els nedadors puguin millorar el seu rendiment general i gaudir dels grans beneficis que ofereix l’esport de la natació per a absolutament totes les edats.

Els entrenaments es duen a terme a la Piscina Municipal de Manacor baix la directrius de les entrenadores Maria Antònia Binimelis i Maria Sansó.

Aquestes setmanes passades i en una primera jornada competitiva a la piscina de Príncipes de España de Palma un grup de nedadors i nedadores del Club Natació Manacor han participat en les competicions oficials dintre del calendari de la Federació Balear de Natació. A la 2a. Jornada lliga Iniciació, Adrià Sánchez va nedar les proves de 50 m. esquena i 50 m. combinat papallona i esquena, a la 2a Jornada lliga Benjamí, Toni Febrer, Maria Gual i en Pere Adrover varen nedar la prova de 200 m. estils i na Cèlia Carrió a les proves de 100 m estils i 50 m papallona, tots els van aconseguir uns resultats molt satisfactoris.

Enhorabona als tots els competidors i esperem que aquesta nova iniciativa a Manacor estigui plena d’èxits.
Volem agraïr a l’empresa Tranigers de Llevant la seva disposició en col·laborar amb aquest nou projecte esportiu. 

CNMgrupo
EsquitxosGIFLogo 1


publicitat@esquitxos.com · 971 559 155
Parc Municipal, s/n, 07500 Manacor

2020 ©Álex Caldentey